Лятна оферта 08.06 -24.09.2018г.

Прохладата на планината Ви очаква в Апартаментен хотел „Стрийм Ризорт“ к.к.Пампорово. Избягайте от горещия и прашен град, стреса на работното място и забързаното, и напрегнато ежедневие. Починете си пълноценно при нас с изгодните ни летни пакети. Тук ще намерите прохлада, тишина, спокойствие, чист въздух, аромат на горски цветя и билки! Ще си наберете от дивите горски ягоди и вкусни малини, които растат около комплекса през лятото. А гъбарите ще намерят много диви гъби наоколо - манатарки, пачи крак и сърнела! При нас Ви очаква многообразие от възможности за активна лятна почивка.  Заповядайте! 

Специална оферта:

При престой от 3 и 4 нощувки ползвате 5% отстъпка от цените

При престой от 5 и 6 нощувки ползвате 10% отстъпка от цените

При престой от 7 и повече нощувки ползвате 15% отстъпка от цените

 

Вид апартамент и тип настаняване Цена на човек, на ден
BB HB
Студио /2+0/ 34 лв. 48 лв.
Апартамент с една спалня /2+2/ 36 лв. 50 лв.
Апартамент с две спални /4+2/ 32 лв. 46 лв.
Единично настаняване 54 лв. 68 лв.
Редовно легло: дете 0-5,99г. 27 лв. 27 лв.
Редовно легло: дете 6-11,99г. 35 лв.
Допълнително легло: възрастен 22 лв. 36 лв.
Допълнително легло: дете 6-11,99г. 14 лв. 22 лв.
Допълнително легло: дете под 5,99г. безплатно

BB – с вкл. закуски
HB - с вкл. закуски и вечери

Цените са на човек, на ден и включват: нощувка на съответната база; ползване на вътрешен отопляем басейн, сауна, парна баня; ползване на фитнес, детски кът, детска площадка, паркинг; ползване на сейф и wifi интернет; ползване на барбекю в двора на хотела; хотелска застаховка, туристически данък и ДДС.


Други условия по офертата и Анулационна политика:
1.Всички резервации се считат за гарантирани при заплащане на 30% авансов депозит по банков път до 5 работни дни след потвърждение на резервацията. Остатъкът от стойността на резервацията може да бъде заплатен по банков път или на рецепция при настаняване.
2.Хотелът запазва правото си да отказва настаняване, в случай, че плащанията не са осъществени в указаните по – горе срокове.
3.Хотелът изисква представянето на документ удостоверяващ възрастта на децата към датата на настаняване. При констатиране на възрастови различия стойността на резервацията подлежи на прекалкулиране!
4.При промяна на престоя и преждевременно напускане суми не се възстановяват поради пропуснати ползи за хотела.
5.При анулация на резервация до 10 календарни дни преди датата на настаняване на туристите не се дължи неустойка и предплатената авансово сума ще бъде върната.
6.При анулация  на резервацията от 10 до 7 календарни дни преди датата на настаняване на туристите неустойката е в размер на първата нереализирана нощувка.
7.При анулация на резервация при по – малко от 7 календарни дни преди датата на настаняване на туристите и в случай на непристигане неустойката е в размер на 100% от предплатената сума по резервацията!