Център за релакс

Апартаментен хотел „Стрийм Ризорт“ разполага с модерен център за релакс. Тук ще релаксирате след изморителния ден на ски пистите или ще се отдадете на заслужена почивка след дълга разходка из необятната Родопа планина. Спа центърът включва вътрешен отопляем плувен басейн с температура на водата 25°-27°, сауна, парна баня, контрастни душове, шоково ведро, масажни помещения и съблекални.

Очакваме Ви всеки ден от 12:00ч. до 20:00ч. да поплувате в басейна или да се отпуснете в сауната, или парната баня с ароматерапия!

Предлагаме голямо разнообразие от масажи и терапии за тяло: класически масаж, масаж с ароматни свещи, спортен масаж, възстановителен масаж с див кестен и арника, шоколадова терапия, антицелулитна тереапи, терапия „Българска роза“ и др.
Наслаждавайте се на почивката си пълноценно сред тишина, спокойствие,  уют и комфорт по всяко време!


За всички посетители осигуряваме ползването на хавлиена кърпа с размери 70x140. Ако пък сте си забравили банския костюм, очилата за плуване и джапаникитe - не тревожете! Ние сме се погрижили да осигурим джапанки, бански костюми, шорти, очила за плуване, ръкавели за децата, пояси и др. Заповядайте!